fbpx

Over ons

Fixed Products, alles over het ontstaan van dit beautylabel

Het Nederlandse beautylabel Fixed Products is opgericht door twee zussen, uit Twente, met een missie. Onze missie, het leven voor jou als vrouw nóg makkelijker maken (en daarbij dat van onszelf natuurlijk ook)!

Ieder probleem waar we in het verleden tegenaan liepen vonden we wel een creatieve oplossing voor. Was een van onze beauty issues opgelost? Dan keken we elkaar aan en zeiden we ‘zo dat hebben we weer gefixed’.

Met onze interesse in de beautyindustrie kon het dan ook nooit gek genoeg. Zo ook het probleem met onze te korte, afgeknapte, losvliegende haren rondom de haarlijn. Na enige tijd zoeken hebben we hier de perfecte oplossing voor gevonden. En zo is Fixed Products ontstaan.

Fixed Products beschikt over een betaalbaar assortiment van diverse beauty producten met een luxe uitstraling die een perfecte toevoeging zijn aan je dagelijkse beauty routine.

Als vrouw wil je er natuurlijk altijd goed uitzien en daar helpen we je graag bij!

Heb je last van korte, afgeknapte, losvliegende haartjes? Wil je jouw wimpers en wenkbrauwen verzorgen? Wil je je haar perfect in model houden? Met onze producten is het zo geFIXED! Bekijk ons assortiment door op onderstaande button te klikken en laat je inspireren.

Blijf op de hoogte

Wij doen elke dag ons uiterste best om voor jou de beste producten samen te stellen. Wil jij als eerst op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op onze social media kanalen:

Winkelwagen